Άμεση παράδοση
Η μεγαλύτερη Γκάμα
Οι πελάτες μας
Συνεργασία

Μπέφας

Οι εταιρείες ΜΠΕΦΑΣ, τις οποίες εδώ και δύο γενιές διαχειρίζεται η οικογένεια Μπέφας, λειτουργούν ως εισαγωγείς και εξαγωγείς στον τομέα της πορσελάνης, του γυαλιού και του Inox από το 1965. Η εταιρία ακολουθώντας μια πορεία βιώσιμης ανάπτυξης όλα αυτά τα χρόνια, έφτασε το 1982, να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς οίκους στην Ελλάδα εισερχόμενη δυναμικά στα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης HORECA.

Από την ίδρυση τους και εξής, οι εταιρίες Μπέφας έχουν αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρεμπόρων με αποκλειστικές συνεργασίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, ΠΓΔΜ, και Κόσοβο, ενώ διατηρούν μια ευρεία ποικιλία και μεγάλα αποθέματα προϊόντων πορσελάνης.

 

logo-befas2

Μας έχουν εμπιστευτεί

ima-img

Στον τομέα της διαφήμισης  και τις προώθησης προϊόντων με δικό τους Brand Name, έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία ΜΠΕΦΑΣ μεγάλες εταιρείες όπως: Henkel, Unilever, Kraft, Kafea (ILLY), Attica Terra Foods (Dimello, Monbana, Doppio), ΦΑΓΕ, Lavazza, Kallimanis και Mondelez (Jacobs, Lacta)

TUV - SGS - INTERTEK

Χαρακτηριστικό τους η εξειδίκευση στο σχεδιασμό προϊόντων πορσελάνης HORECA, καθώς και προτεραίοτητά τους η άριστη ποιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση. Αξίζει να σημειωθέι πως όλα τα συνεργαζόμενα εργοστάσια με τα οποία η ΜΠΕΦΑΣ έχει αποκλειστική συνεργασία στις αγορές της Ελλάδος, Κύπρου και Βαλκανικών χωρών είναι πιστοποιημένα με TUV, SGS και Intretek

img-eteria